02/05/2008

za 03-05-08 “LARUMFIETST”

Beste wielerliefhebb(st)er,

op zaterdag 3 mei organiseren wij met de lokale wielerploeg van Geel-Larum “LARUMFIETST”, een wielerhappening die mede door uw massale opkomst en positieve reacties aan zijn 4de editie toe is . Vorig jaar mochten we niet minder dan 1500 deelnemers verwelkomen.

Op het programma staan toertochten voor wielertoeristen over afstanden van 80,115 en 160km en familietochten over afstanden van 20 en 45km.

Voor alle afstanden voorzien wij ruime bevoorradingen (sportdrinks,fruit,koeken,snoep…) en bij aankomst trakteren we iedereen op een gratis consumptie en een bord pasta. Deelnemen kost 4€ , kids 2 €.

Alle info kan je vinden op: www.larumfietst.be of telefonisch op 014/728712

Plaats: PC Geel-Larum. Volg de wegwijzers op ring rond Geel.


Programma:

Toertochten 80,115km en 160km: De 80 km tocht is geschikt voor elke recreatieve fietser en laat je kennis maken met een mooi stukje Kempen. Met de langere tochten nemen we jullie verder mee over een lichtglooiend parcours richting Haspengouw. Je zal het prachtige landschap van de TV-serie “Katarakt” zelf kunnen ontdekken. Voor de deelnemers aan de langste tochten voorzien we uiteraard 2 bevoorradingen. (115-160km)

Familietocht 45km: Onze parcoursbouwers hebben hun uiterste best gedaan om voor U opnieuw een prachtige tocht uit te stippelen. Deze mooie en gevarieerde familietocht neemt jullie mee langs rustige landelijke wegen om een stuk van de prachtige Antwerpse Kempen te ontdekken. Voor deze tocht kan je vertrekken tussen 7h ‘s morgens tot ’s middag 14h. Bij de inschrijving ontvang je een bevoorradingspakket (wafel+fruit+drink), zodat je onderweg niets te kort komt.
Gezamenlijke tocht van 20 km : Met deze gezamenlijke fietstocht gaan we, onder politiebegeleiding, op pad langs rustige wegen. We zullen Geel op een andere en verrassende manier leren kennen en tevens kunnen genieten van de schoonheid en rust van de Geelse natuur. Deze tocht vertrekt stipt om 14.00h aan het PC en we nodigen al de grootouders, ouders en kinderen uit om deel te nemen.
Onderweg wordt tijdens een tussenstop een consumptie en een ijsje aangeboden.


Bij aankomst trakteren we iedere deelnemer op een gratis consumptie (twv 1,5€) en een bord PASTA.

Sportieve groeten,
WTC Geel-Larum

De commentaren zijn gesloten.